SiSilkzurre bejelentkezik


Helló Világ! Üdvözöllek titeket a még igencsak gyerekcipőben járó blogomon. Egy hirtelen ötlettől vezérelve döntöttem úgy, hogy én is csatlakozom a tengernyi gamer témával foglalkozó weboldal sokaságához. Mint egy jelentéktelen csepp a tengerben, nem gondolom, hogy tudok újat nyújtani más bloggerekhez képest, de szerencsétekre vagy szerencsétlenségetekre ez még nem szegte kedvem.

Billentyűzetharcosként egyelőre csak lore és tutorial témákban fogom bontogatni szárnyaim a világ megváltása helyett. A tartalmak létrehozása valószínűleg teljesen rendszertelenül fog történni. Ha épp kedvem és időm van, akkor talán írok egy két cikket vagy készítek különféle anyagokat sokszor akár összefüggéstelen témákban is. Majd kialakul… 🙂

Egyelőre nincs sok célom az oldallal. Ismerősi körben szeretek különféle lore teóriákról beszélgetni, és történeteket fordítgatni. Részben ezért született meg a blog, hogy a hasonló tartalmakat elérhetővé tegyem bárki számára. Ha van aki szívesen ássa bele magát itt a játékok világának és eseményeinek mélyébe esetleg azért mert idegen nyelven még nem mozog elég otthonosan, vagy azért mert kíváncsi egy “eltérő” megközelítésre, nekem már megérte.

A blog neve kapcsán gondolom sokakban dolgozni kezdtek a fogaskerekek, hogy SiSilkzurre vajon honnan eredhet és mit jelenthet. A misztikumot azonban kénytelen leszek lelőni, nincs semmilyen mély jelentés a névválasztás mögött. Egyszerűen kerestem egy olyan kifejezést összegyúrva az évek során használt nickneveimből, amelyre nem igazán van még találat és a domain név is szabad. Így született meg ez a káosz, amit kimondani is nehéz. Ne kérdezzétek… valamiért tetszett.

Szóval íme a weboldalam és egy kezdetleges “logó” amit ha egyszer nem leszek lusta, talán szebbre szerkesztek. A már már egészségtelen sárkány imádatomat valószínűleg csak a kávé függőségem múlja felül, de ezt nevezhetjük szakmai ártalomnak is. Ha épp nem valamelyik hobbimnak élek, akkor programozóként dolgozom (coco-COMBO KOCKA).

Ha szeretnétek felvenni velem a kapcsolatot, azt a blog facebook oldalán tudjátok megtenni [link], vagy a play@sisilkzurre.hu címen.

Köszönöm a figyelmet és RNGesus legyen veletek! 🙂

SiSilkzurre